Over Colada

Gezellig winkelen op het gebied van schoenen en sport voor het hele gezin!

Onze winkel biedt u meer dan 1.000 vierkante meter winkelplezier op het gebied van schoenen, casual mode en sport, voor het hele gezin van jong tot oud. Door deze grote winkeloppervlakte hebben wij een uitgebreid assortiment en kunt in alle rust heerlijk shoppen.

Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze winkel.

GESCHIEDENIS IN HET KORT

Aan de Molenstraat waren Dhr. G. Coolen en Mevr. B. Adams (de naam COLADA is van hun achternamen afgeleid) dagelijks bezig met de verkoop en reparatie van schoenen, zoals vele Weertenaren zich waarschijnlijk nog wel kunnen herinneren. Beide waren afkomstig uit een groot gezin waar de handel in schoenen de dagelijkse bezigheid was. Door de vele trouwe klanten werd het pand aan de Molenstraat al snel te klein en uiteindelijk was de verhuizing naar een groter pand, de huidige locatie, aan de Hoogstraat een feit.

DOOR DE JAREN HEEN

Na vele verbouwingen ontstond er een complete speciaalzaak in schoenen en sportartikelen, voor jong en oud. De huidige generatie kinderen en kleinkinderen van de bovengenoemde personen zetten dit bedrijf al jaren voort en hebben het uit kunnen laten groeien tot een gerenommeerde zaak en een begrip in de regio.